Clinics

Clinics - Functionele Training

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met het geven van clinics op locatie gericht op het verbeteren van de functionele kracht snelheid van spelsporters. Er wordt in deze clinics op een hele andere manier naar het ‘eenvoudige’ bewegen gekeken. Met deze nieuwe kijk, kennis, technieken, oefeningen én ervaringen ga je als sporter, trainer, sportvereniging of bedrijf direct blessures verhelpen/voorkomen en daarmee makkelijker, lekkerder, leuker, meer en automatisch functioneler>sneller bewegen!
Verdiep je in de theorie door middel van een presentatie en zie de samenhang tussen bewegingen>oefeningen en prestatieverbeteringen. We starten met een interactieve presentatie waarbij ik samen met master sportfysiotherapeut Pieter-Jan van der Heiden onze kennis en praktijkervaring delen maar ook de mogelijkheid bieden tot het stellen van vragen, dit doen we graag door de antwoorden te geven met voorbeelden maar vooral door deze zelf te voelen en te ervaren. Hierdoor wordt de stof optimaal opgenomen én kan het ook toegepast worden. Nodig ons uit met je eigen vraagstelling of maak een keuze uit de volgende onderwerpen:
  • Functionele kracht en looptechniek verbeteren met een sport specifieke warming up
  • Sportspecifieke krachttraining t.b.v. prestatieverbetering
  • Sportspecifieke looptraining t.b.v. prestatieverbetering
  • Mini Master Sportfysiotherapie gericht op specifieke blessures
Het is ook mogelijk deze clinic uit te breiden met een trainingssessie. Ervaar of zie de theorie in de praktijk met één of meerdere trainingssessies ter opleiding – inspiratie – variatie – motivatie en prestatieverbetering voor een specifieke groep sporters en/of trainers. Maak een keuze uit:
  • Functionele Snelheid
  • Functionele Kracht

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN