Esajas, Statia & Tahiri winnen bronzen Medaille op NK Atletiek

Afgelopen weekend vond het Nederlands Kampioenschap Atletiek plaats in Utrecht waar gestreden werd voor medailles op verschillende atletiek onderdelen. Dit wedstrijdseizoen heeft JesseCaron.com drie atleten gesponsord met sportkleding én producten, zij hebben de onderscheidende origami adelaar nog meer bekendheid gegeven door elk een bronzen medaille te veroveren.

Ruben Esajas pakte het brons op de 110 meter horden, een sprintnummer waar een goede techniek noodzakelijk is om de hordes én finish snel te passeren.

Nargelis Statia greep op de 100 meter korte sprint net naast de medailles met een vierde plek, op de langere 200 meter sprint viel ze met haar topsnelheid de bronzen medaille wel in de prijzen.

Tarik Tahiri stond ook op dit kampioenschap weer op het podium, ditmaal won hij de bronzen medaille op het explosieve hink-stap-springen.

Na dit succes heeft JesseCaron.com besloten de sponsor activiteiten verder uit te breiden om talentvolle sporters de ondersteunen bij het behalen van hun doelen in het leven door middel van sport.