BOSU Trainingsmateriaal

JesseCaron.com heeft zichzelf verrijkt met BOSU ‘Balance Trainer PRO’, gericht op het verbeteren van de (core) stabiliteit. Het materiaal erg compact en licht zodat het makkelijk kan worden gebruikt op alle gewenste trainingslocaties.

Vlak voor elke beweging vanuit de armen en/of benen moeten de core spieren zichzelf aanspannen en zorgen voor stabiliteit in je lichaam. Als deze spieren niet sterk genoeg zijn of niet voldoende ontwikkeld zijn gaat het aanspannen te langzaam. Hoe sterker en ontwikkelder je core spieren zijn des te explosiever en krachtiger de bewegingen vanuit de armen en/of benen zullen zijn! Meer informatie bij ‘Strength & Stability Training

Het ultieme middel om balans te trainen. De BOSU Balanstrainer Pro Edition motiveert tot actief trainen: van gedoseerde core stability training tot knallende powerjumps, in personal training of groepslessen. De BOSU Balanstrainer Pro Edition wordt gebruikt door sporters, personal trainers en fysiotherapeuten. Van cardio groepstraining tot buikspieroefeningen, de balanstrainer kan voor veel soorten training worden ingezet.

Meer informatie op BOSU.com

No Comments

Leave a Reply